Retraite voor (mantel)zorgers

Vertragen, verstillen, verbinden... 

 

In de stilte kun je luisteren naar de stem van het leven.

 

Buro Systemisch Bewustzijn verzorgt retraites voor (mantel)zorgers - vanaf 23 jaar - die graag eens (goed) voor zichzelf willen zorgen en zichzelf willen ont-moeten. Een weekend dat in het teken staat van jou. Op een prachtige plek in de natuur van het Winterswijkse coulissenlandschap dompel je je onder in je eigen binnenwereld. Je gaat vertragen, verstillen en je verbinden met je ware zelf. In het verbinden, staat 'hoe je er bent' centraal. Vanuit het hoe, het werkelijk innerlijk ervaren, kom je in contact met je eigen essentie, los van het zorgen voor anderen.  

 

Retraite Hof van Kairos - 1, 2, 3 april  VOL GEBOEKT!

 

De Griekse God Kairos is de God van het juiste moment.

Kairos volgen is intuitief weten wat het juiste is om je nu door mee te laten nemen.

 

Als je gewend bent om voor anderen te zorgen, als je makkelijker kunt geven dan nemen, dan is deze retraite een cadeau voor jou. Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag hoef je er alleen maar te zijn voor jezelf. Het eten en drinken wordt volledig verzorgd - vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch - en naast het programma heb je ook vrije tijd om je o.a. onder te dompelen in de natuur van het prachtige buitengebied van het Achterhoekse Winterswijk. Gedurende dit weekend ga je je verbinden met je ware zijn; om na deze dagen vanuit contact met jezelf in contact te kunnen zijn met de ander. Dat maakt het zorgen lichter. 

Mindfulness, systemisch (lichaams)werk, meditatie, stilte-wandeling, inquiry en schrijven vanuit je hart maken onderdeel uit van het programma. Van doen naar zijn, voorbij de woorden... Ook is een individuele systemische coachingssessie inbegrepen. 

 

Meer informatie en aanmelden