Ervaringen deelnemers en opdrachtgevers

 

'Ik kreeg kippenvel van jouw verhaal. Zeer indrukwekkend en krachtig om op deze wijze meegenomen te worden in het thema zorgen vanuit je eigen voeten.' - Mirjan met haar eigen inspirende verhaal zette veel kracht bij de dag vol workshops. - Dit zal ik altijd meenemen in mijn werkzame en persoonlijke leven. - 'Ik zat helemaal in het verhaal en werd er stil van...'

Lycke te Riet- ten Brinke en andere deelnemers themadag Aveleijn

 

Het was niet makkelijk om aan het einde van een dag vol workshops en lezingen mensen te boeien, maar met jouw verhaal heb je mensen geraakt en geinspireerd! Jij nam ons vol overgave mee in een ander perspectief. En tegelijk ligt het dicht bij ieders persoonlijke verhaal met situaties van onmacht, patronen in relaties en gezinnen en liefde voor jezelf en de ander. Dit was confronterend en mooi tegelijk. Mirjan bedankt!

Nadine van Asperen - Manager Waardenwerk, Kwaliteit en Innovatie Aveleijn

 

Mirjan is een enthousiaste, toegankelijke creatieveling en een zeer vaardige systemisch trainer. Ze voelt aan wat de ander nodig heeft en weet snel de diepte in te gaan met zowel een individu als de groep. Ik heb bewondering voor de wijze waarop Mirjan deelnemers meeneemt in haar speciale aanpak en werkwijze om het bewustzijn te vergroten. Mirjan zet mensen in beweging! Nog niet eerder heb ik zo'n unieke en op maat gegeven training meegemaakt. Heel fijn om met Mirjan te mogen samenwerken.

Annemarie Strengers - Sociaal werker en Co-trainer Wijkracht

 

Mirjan heeft bij onze organisatie een erg leuke, interessante en inspirerende workshop gegeven over systemisch bewustzijn. Ze heeft ons op een prettige en laagdrempelige manier bewust gemaakt. Haar eigen achtergrond en aanpak maakt dat iedereen zich kwetsbaar durfde op te stellen. Zeker een aanbeveling voor andere organisaties of groepen die willen begrijpen hoe bepaalde patronen ontstaan zijn en zich daar open voor willen en durven te stellen.

Eric Wichgers - Directeur-Bestuurder Stichting Figulus Welzijn

 

Ik heb genoten van de inspirerende masterclass Familiesystemen die Mirjan heeft gegeven; waarin ze de deelnemers vol passie en gedrevenheid heeft meegenomen in systemisch bewustzijn. Niet alleen voor mijn werk heel waardevol maar ook voor mijn persoonlijk leven. Voor het eerst een training die geen herhaling was van dingen die ik al weet!

Madelon Siep - Coordinator Solidez Mantelzorg

 

Mirjan heeft meerdere gastlessen gegeven aan mijn Mbo-studenten sociaal werk. Dit was zeer waardevol. Studenten kregen inzicht in hun systeem en welke invloed dit heeft op hun dagelijks handelen en kijk op de wereld. Mirjan is toegankelijk, integer en uiterst professioneel. Een heel fijn persoon om mee samen te werken.

Judith Peinemann - Docent, Schoolcoach en Onderwijskundig adviseur ROC van Twente

 

De expert-meeting jonge mantelzorgers werd geopend door Mirjan met haar prachtige boek 'Zie mij'. Een opening om stil van te worden, om kippenvel van te krijgen... een opening die me echt heeft geraakt. Zo recht uit haar hart verteld over haar eigen mantelzorg-leven als ook over het leven van de jonge mantelzorger uit haar boek. Een boek dat door iedereen, jong & oud, gelezen zou moeten worden. Verplichte kost! Het zet een andere bril bij je op. Een bril die hard nodig is en die je nooit meer af mag zetten. Mirjan is een ontzettend fijn mens om mee samen te werken; open, creatief, enthousiast en deskundig. En in de zaal tijdens de opening van de expert-meeting was het stil, heel stil.

Ilse van Dinteren - Projectleider Wegwijs+ Gemeente Vught

 

In het contact met leerlingen maakt Mirjan gebruik van haar sterke communicatieve vaardigheden. Ze luistert met een open en vriendelijke blik en weet de juiste snaar te raken om leerlingen te laten praten. Pubers vertellen onbevangen hun hele levensloop en wat hen bezighoudt. Mirjan weet na een kort gesprek meer dan menig mentor, dit is echt razend knap.

Gerrit Wamelink - Docent en mentor Gerrit Komrij College Winterswijk

 

Mirjan heeft een open, enthousiaste en aanstekelijke persoonlijkheid. Ze weet je op een professionele manier mee te nemen in haar workshop en begeleiding en kan tegelijk de persoonlijke snaar raken.

Aline Vos - Adviseur bij MantelzorgNL  

 

Ik heb een online opstelling gedaan bij Mirjan. Mirjan luistert zonder enig oordeel. Ze begeleidt het proces op een prettige manier; ze weet de juiste vragen te stellen om snel naar de kern te komen, geeft tijd waar het nodig is en vraagt of zij mag vertellen wat zij ziet. Daarna laat ze het bij mij. Mirjan stemt op een hele natuurlijke, intuitieve manier af, wat mij heel erg heeft geraakt. De manier van afronding vond ik ook heel intens en rakend; ik mocht er mijn tijd voor nemen, helemaal alleen, in 'mijn systeem' met alle nieuwe inzichten en gevoelens. Heel fijn dat dit zo verliep en heel krachtig voor mijn proces. Ik ben Mirjan onwijs dankbaar voor haar begeleiding tijdens deze sessie. 

Sharona uit Heerenveen

 

Mirjan heeft een ontzettend goede bijdrage gegeven aan onze Lotgenotendag KVBO van Belangenvereniging Sien. Ze weet heel goed aan te sluiten bij de groep en op een veilige, professionele en persoonlijke manier mensen bewust te maken van hun eigen plek in het systeem. Mirjan is pro-actief, open en heel toegankelijk; dat maakt het in de samenwerking heel fijn!

Jolanda den Hartog - Belangenvereniging Sien