Ervaringen deelnemers en opdrachtgevers

 

Mirjan heeft een open, enthousiaste en aanstekelijke persoonlijkheid. Ze weet je op een professionele manier mee te nemen in haar workshop en begeleiding en kan tegelijk de persoonlijke snaar raken.

Aline Vos - Adviseur bij MantelzorgNL  

 

Ik heb een online opstelling gedaan bij Mirjan. Mirjan luistert zonder enig oordeel. Ze begeleidt het proces op een prettige manier; ze weet de juiste vragen te stellen om snel naar de kern te komen, geeft tijd waar het nodig is en vraagt of zij mag vertellen wat zij ziet. Daarna laat ze het bij mij. Mirjan stemt op een hele natuurlijke, intuitieve manier af, wat mij heel erg heeft geraakt. De manier van afronding vond ik ook heel intens en rakend; ik mocht er mijn tijd voor nemen, helemaal alleen, in 'mijn systeem' met alle nieuwe inzichten en gevoelens. Heel fijn dat dit zo verliep en heel krachtig voor mijn proces. Ik ben Mirjan onwijs dankbaar voor haar begeleiding tijdens deze sessie. 

Sharona uit Heerenveen

 

Mirjan heeft een ontzettend goede bijdrage gegeven aan onze Lotgenotendag KVBO van Belangenvereniging Sien. Ze weet heel goed aan te sluiten bij de groep en op een veilige, professionele en persoonlijke manier mensen bewust te maken van hun eigen plek in het systeem. Mirjan is pro-actief, open en heel toegankelijk; dat maakt het in de samenwerking heel fijn!

Jolanda den Hartog - Consulent Belangenvereniging Sien

 

Mirjan heeft meerdere gastlessen gegeven aan mijn Mbo-studenten sociaal werk. Dit was zeer waardevol. Studenten kregen inzicht in hun systeem en welke invloed dit heeft op hun dagelijks handelen en kijk op de wereld. Mirjan is toegankelijk, integer en uiterst professioneel. Een heel fijn persoon om mee samen te werken.

Judith Peinemann - Docent ROC van Twente

 

Mirjan heeft bij onze organisatie een erg leuke, interessante en inspirerende workshop gegeven over systemisch bewustzijn! Ze heeft ons op een prettige en laagdrempelige manier bewust gemaakt. Haar eigen achtergrond en aanpak maakt dat iedereen zich kwetsbaar durfde op te stellen. Zeker een aanbeveling voor andere organisaties of groepen die willen begrijpen hoe bepaalde patronen ontstaan zijn en zich daar open voor willen en durven te stellen.

Eric Wichgers - Directeur-Bestuurder Stichting Figulus Welzijn