Moeiteloos leven

Voor jongeren en (jong)volwassenen & in liefdesrelaties 

 

Individuele systemische coaching

Als je niet weet wie je zelf bent, waar je voor staat in jouw leven, als stevig staan lastig voor je is of wanneer je het gevoel hebt dat je niet zelf achter het stuur van je eigen leven staat, kan systemische coaching helpend zijn. Ook thema's als onrust, begrenzen, schuldgevoel, schaamte, bestaansrecht, onverklaarbare boosheid en/of verdriet, moeite met ontvangen of juist niet of lastig kunnen geven, kunnen een systemische oorsprong hebben. Het zijn vaak thema's die voortdurend in je leven voorbij blijven komen; je blijft je tenen maar stoten aan dezelfde steen. 

Het onbewuste zichtbaar maken, is wat we tijdens een coachingssessie doen. Samen kijken we naar de oorspong van je (belemmerende) gedragspatroon. Als het tot dan toe onzichtbare zichtbaar wordt, gebeurt er iets in je lijf. Van onderbewustzijn naar bewustzijn is essentieel om uiteindelijk te kunnen leven vanuit je eigen plek en potentieel. Een systemische coachingssessie gaat voorbij de woorden. Je gaat het ervaren in je lichaam, zodat je meer tot leven komt en jij je eigen leven ten volste kunt leven. Zijn wie je bent!

Hoe ziet een systemische coachingssessie eruit?

We werken met dat wat zich in het moment aandient. Welke kei ligt er nu op je pad? Stoot je je vaker aan deze steen? Dit thema gaan we oppakken. We gaan kort met elkaar in gesprek om het verlangen achter je vraag of probleem helder te krijgen. We kijken naar de invloed van jouw (familie)geschiedenis op jouw gedrag in het hier en nu. We kijken naar wat er zich in het nu herhaalt van toen en/of waar jouw gedrag mogelijk een antwoord op is. Dit doen we door te werken met systemische oefeningen, vloerankers en/of tafelopstellingen.

Praktische informatie

Voor wie? Voor jongeren vanaf 12 jaar en (jong)volwassenen die hardnekkige gedragspatronen willen doorbreken

Tijdsduur: max. 90 minuten 

Waar: Cultuurcentrum Boogie Woogie, Roelvinkstraat 2 Winterswijk en online (Zoom)

Door wie: Mirjan Hijink

Kosten: € 121,- (incl. 21% BTW)

Aanmelden en/of vragen: telefonisch, per email of contactformulier

 

Relatiebegeleiding

Als het niet stroomt in de liefdesrelatie, er niet of nauwelijks echte aandacht is voor elkaar, jullie uit verbinding (dreigen te) raken en bij herhaaldelijke negatieve spanning kan systemisch kijken naar de relatie helpend zijn. Samen kijken we naar de onderliggende dynamieken als bron van je eigen (belemmerende) herhalende gedrag, dat van de ander en hoe dit doorwerkt in jullie relatie. Je gaat met andere ogen kijken naar hoe jullie je tot elkaar verhouden, wat het gedrag van de ander in jou oproept en wat maakt dat jullie in relatie tot elkaar verzanden in mogelijk oude gedragspatronen. Hier gaan we in gezamenlijkheid naar kijken. Jullie zijn dan ook beide aanwezig om weer te kunnen uitreiken naar elkaar. Pas dan kan er verbinding worden ervaren. 

Praktische informatie

Voor wie? Voor stellen die willen werken aan verbetering en/of verdieping van de liefdesrelatie

Tijdsduur: max. 100 minuten 

Waar: Cultuurcentrum Boogie Woogie, Roelvinkstraat 2 Winterswijk en op locatie

Door wie: Mirjan Hijink

Kosten: € 139,- (incl. 21% BTW)

Aanmelden en/of vragen: telefonisch, per email of contactformulier