Moeiteloos leven

Voor een ieder die meer moeiteloos wil leven

 

Individuele systemische coaching

Als je niet weet wie je zelf bent, wat je waarden en drijfveren zijn, waar je voor staat in jouw leven, als stevig staan lastig voor je is of wanneer je het gevoel hebt dat je niet zelf achter het stuur van je eigen leven staat, kan systemische coaching helpend zijn. Ook thema's als onrust, begrenzen, schuldgevoel, schaamte, bestaansrecht, onverklaarbare boosheid en/of verdriet, moeite met ontvangen of juist niet of lastig kunnen geven, kunnen een systemische oorsprong hebben. Het zijn vaak thema's die voortdurend in je leven voorbij blijven komen; je blijft je tenen maar stoten aan dezelfde steen. 

Het onbewuste zichtbaar maken, is wat we tijdens een coachingssessie doen. Samen kijken we naar de oorspong van je (belemmerende) gedragspatroon. Als het tot dan toe onzichtbare zichtbaar wordt, gebeurt er iets in je lijf. Van onderbewustzijn naar bewustzijn is essentieel om uiteindelijk te kunnen leven vanuit je eigen plek en potentieel. Een systemische coachingssessie gaat voorbij de woorden. Je gaat het ervaren in je lichaam, zodat je meer tot leven komt en jij je eigen leven ten volste kunt leven. Zijn wie je bent!

Hoe ziet een systemische coachingssessie eruit?

We werken met dat wat zich in het moment aandient. Welke kei ligt er nu op je pad? Stoot je je vaker aan deze steen? Dit thema gaan we oppakken. We gaan kort met elkaar in gesprek om het verlangen achter je vraag of probleem helder te krijgen. We kijken naar de invloed van jouw (familie)geschiedenis op jouw gedrag in het hier en nu. We kijken naar wat er zich in het nu herhaalt van toen en/of waar jouw gedrag mogelijk een antwoord op is. Dit doen we door te werken met systemische oefeningen, vloerankers en/of tafelopstellingen.

Praktische informatie

Voor wie? Voor volwassenen (vanaf 18 jaar) die hardnekkige gedragspatronen willen doorbreken

Tijdsduur: max. 90 minuten 

Waar: Cultuurcentrum Boogie Woogie, Roelvinkstraat 2 Winterswijk en online (Zoom)

Door wie: Mirjan Hijink

Kosten: Zakelijk € 135,- (excl. 21% BTW), Particulier € 121,- (incl. 21% BTW)

Aanmelden en/of vragen: telefonisch, per email of contactformulier