training je eigen plek innemen

Voor jongeren en jongvolwassenen

 

(Op)groeien gaat met vallen en opstaan, dat hoort bij het leven. Het leven is een levenlang leerproces. Leren leven vanuit je eigen plek is essentieel om vanuit de natuurlijke stroom je eigen leven te kunnen leven. Wie ben ik? Wat wil ik? Hoe houd ik mezelf staande in het leven? Hoe blijf ik vanuit contact met mezelf in contact met de ander? 'Waar ben ik en waar ben jij?' Wat zijn mijn normen en waarden? Waar liggen mijn grenzen? Deze en andere vragen komen vroeg of laat voorbij in het leven van jong en oud. Jij bent in relatie tot de ander. De relatie met de ander maakt jou mens. Het contact met de ander heeft jou veel te vertellen. Dit maakt een groepstraining dan ook uitermate geschikt om jezelf te ontwikkelen en te kunnen groeien.  

 

TRAININGSAANBOD VOOR JONGEREN EN JONGVOLWASSENEN

 

Ben je jongere of (jong)volwassene en vind je het innemen van je eigen plek in jouw leven een uitdaging? Sta je vaak klaar voor anderen en vind je het lastig om voor jezelf te zorgen? Zet je jezelf graag achter in de rij? Voel je je onzeker? Vind je grenzen aangeven lastig of weet je niet eens waar je grenzen zijn? Heb je regelmatig last van schuldgevoel? Woon je graag in je hoofd? Vind je voelen lastig of ingewikkeld? Als je je herkent in één of meerdere thema's, dan is de training 'Je eigen plek innemen' iets voor jou. Je gaat ontdekken waar jouw wortels zijn en hoe je jouw wortels en vleugels kunt laten groeien. Als je stevig geworteld je eigen plek inneemt, zul je niet (meer) snel omver geblazen worden.

 

Vanuit contact met jezelf in contact zijn met de ander. Dan leef je je eigen leven.

 

Samen op ontdekkingstocht in de oorsprong van jouw gedachten, gevoelens en gedrag, dat is wat we gaan doen. In een veilige setting gaan we met elkaar op reis in bewustzijn. En bewustzijn begint met er zijn. Er zijn betekent dat je in je lichaam bent. Veel mensen wonen graag alleen in hun hoofd; een bekende en veilige plek. Tijdens de training leer je om (steeds meer) in je lichaam te zijn. Dat doen we stap voor stap, passend bij wat voor jou goed voelt. De training bestaat uit mindfulness, systemische (lichaams)oefeningen, spel en plezier. Door met leeftijds- en/of lotgenoten op ontdekkingsreis te gaan, zul je bekende en onbekende paden bewandelen, samen en alleen. Ga je mee op reis?

 

Training 'Je eigen plek innemen' 16 tot en met 19 jaar - 2 dagen

 

Data: nog in te plannen

Locatie: nog onbekend

Kosten: EUR 249,- excl. (21%) BTW, incl. drinken en lekkere tussendoortjes, excl. lunch

 

AANMELDEN of meer informatie

 

Training 'Je eigen plek innemen' 20 tot en met 25 jaar - 2 dagen

 

Data: nog in te plannen

Locatie: nog onbekend

Kosten: EUR 249,- excl. (21%) BTW, incl. drinken en lekkere tussendoortjes, excl. lunch

Aanmelden voor deze training is nog niet mogelijk. Voor informatie en/of interesse: contactformulier